لورامید

فرمول شیمیاییC12H25NO
جرم مولکولی199.33 گرم بر مول
شکل ظاهریمایع ویسکوز زرد رنگ
نقطه ذوب110 درجه سانتیگراد
چگالی970.59 گرم بر لیتر
لورامید

لورامید یک مایع زرد است وبا بوی بسیار کم این ماده در اب حل نمیشود اما در انواع مواد از جمله الکل ها پروپیلن گلیکول پلی اتیلن گلیکول محلول است.

همچنین کاربرد های بسیاری از جمله تولید صابون مایع.محصولات آرایشی بهداشتی.پاک کننده های خانگی. وتولید شوینده ها مصرف میشود.

این محصول در مواد ارایشی بهداشتی باعث حفظ فوم میشود وهمچنین ویسکوزیته محصولات را افزایش میدهد همچنین به عنوان تثبت کننده قوی مصرف میشود.

یک امولسیفایر، حجم دهنده و عامل تولید کف است. این ماده توانایی افزایش مقدار کف و یا تثبیت کف یک سورفکتانت را دارد. از این ماده در تولید اغلب محصولات مورد استفاده در حمام مانند شامپو یا صابون حمام استفاده می شود. همچنین می تواند ویسکوزیته محلول آب (آب) را افزایش دهد.از آنجا که کوکونات هم محلول در آب و هم محلول در روغن است، هم آب و هم روغن را در یک محلول به شکل مناسبی پراکنده کند (به وسیله ی ساخت امولسیون). همچنین آلودگی های مو را (که از چربی تشکیل شده اند)، کی تواند به آسانی شست و شو دهد. این ماده برخلاف صابون های سنتی که باعث خشکی مو می شدند، به طور موثری مو را پاک می کند و با اسیدهای چرب طبیعی خود که از روغن نارگیل حاصل می شود، مو ها را خوش حالت می کند.

کاربرد:

  • تولید کننده و تثبیت کننده­ی کف
  • به عنولن ماده­ی تولید کننده­ی رنگ مو و لوسیون مو
  • غلیظ کننده­ی شوینده­ها
  • لوسیون بدن و روغن­های معطری و نرم­ کننده­ی پوست
  • تهیه­ی محصولات ضد آب
  • ژل­های بهداشتی دست، اسکرابر و کرم­های مخصوص دست
  • ماده­ی افزودنی واکس
  • شامپوهای سر و بدن
  • استفاده در انواع مواد شوینده
  • صابون­های مایع
  • ماده­ی افزودنی انواع مختلف رزین
  • پاک­کننده­های صورت
  • مرطوب­کننده پوستی
  • محصولات بهداشتی ضد شوره
  • روغن و لوسیون­های بدن
  • محصولات بهداشتی ضد ریزش مو
  • تثبیت کننده­ی لاتکس
  • فرمولاسیون­های ضد آب

میعاد شیمی(مهندس ارجمندی) 09122838574 09129628027 36617962

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *