بوتیلن گلیکول

شکل اوظاهرشفاف بدون بو
نقطه جوش80

بوتیلن گلیکول همواره در انواع مواد کاربرد دارد مهم ترین کاربرد این محصول در بخش آرایشی بهداشتی ومحصولاتی مراقبتی هست از این ماده میتوان به عنوان روشن کننده پوست هم استفاده کرد.

کاربرد در مصارف پزشکی

ازاین ماده میتوان به عنوان قطره چشم هم استفاده کرد و قابلیت تسکین درد را در چشم دارد وخشکی سوزش وقرمزی چشم را از بین میبرد.

جلوگیری میکند همچنین از رشد باکتری.

بوتیلن گلیکول چیست؟ ماده ای است که عموما به عنوان افزودنی غذایی یا در بسیاری از مواد آرایشی و محصولات شوینده بهداشتی مصرف می شود.

در اروپا و ایالات متحده آمریکا ، این ماده از لحاظ سالم و بی خطر بودن مورد تأیید است. تنها موردی که بحث برانگیز است ، استفاده از این ماده در ساخت ضدیخ ها است.

این ماده در فرآیند تولید محصولات غذایی به منظور بهبود بافت ، طعم ، ظاهر و ماندگاری محصولات مورد استفاده قرار می گیرد

در غذاها از این ماده به منظور موارد زیر استفاده می شود

خاصیت آنتی اکسیدانی :

بوتیلن گلیکول نیمه عمر محصولات غذایی را از طریق جلوگیری کردن از در معرض اکسیژن قرار گرفتن غذاها و فساد آنها ، افزایش می دهد.

ثبیت کننده و ضخیم کننده :

به حفظ انسجام و یکپارچگی مواد غذایی کمک می کندبوتیلن معمولا در بسیاری از محصولات غذایی بسته بندی شده موجود می باشد ، مثلا نوشیدنی ها ، سس ها ، سوپ های خشک ، نوشیدنی های بدون الکل ، پاپ کورن ، رنگ های خوراکی  ، فست فودها ، نان و محصولات لبنی.

همچنین در داروهای تزریقی مثل لورازپام و برخی کرم ها و پماد ها که بر روی پوست اعمال می شوند ، مثل کورتیکوستروئید ها ( کورتیزون ، هیدروکورتیزون و پردنیزون )

باتوجه به خاصیت شیمیایی آن در بسیاری از محصولات شوینده بهداشتی و آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد . به علاوه در محصولات صنعتی مثل ، رنگ های نقاشی ، ضد یخ ها و دودهای مصنوعی و سیگارهای الکتریکی از بوتیلن استفاده می شود.

میعاد شیمی (مهندس ارجمندی) 09122838574 09129628027 36617962

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *