اسانس توت فرنگی

اسانس توت فرنگی چیست:

اسانس توت فرنگی مایعی قرمز رنگ با بوی عالی است که بوی ملایمی دارد واز تقطیر بدست میاید.

کاربرد این اسانس:

در تولید انواع کرم ها،لوازم آرایشی، عطرها، اسپری های خوشبوکننده ، همچنین درکارخانه ها برای تولیدآدامس، آبمیوه

ها، بستنی ها، مربا ،در قنادی ها برای تولید کیک، ژله و همچنین برای تولید انواع شوینده ها وحتی ساخت عود نیز کاربرد دارد.

خواص اسانس توت فرنگی:

اسانس توت فرنگی می تواند رایحه های گیاهی – میوه ای، رایحه های ادویه ای و حتی کاراملی را تقویت کند

و به همین دلیل باعث شده استکه در صنعت عطرسازی کاربرد زیادی داشته باشد

و کاربرد آن در عطرهای تابستانی یا همان طبع خنک بیشتر است. 

بیشتر در عطرهای زنانه مورد استفاده قرار می گیرد و بیشتر مورد پسند خانم ها می باشد.

کاربرد این اسانس در تولید انواع کرم ها، لوازم آرایشی، عطرها، اسپری های خوشبوکننده.

همچنین درکارخانه ها برای تولید آدامس، آبمیوه ها، بستنی ها، مربا، در قنادی ها برای تولید کیک، ژله و همچنین برای تولید انواع شوینده ها و حتی ساخت عود نیز کاربرد دارد.

میوه توت فرنگی از خواص درمانی زیادی بهره مند است و سرشار از ویتامین ها، پروتئین ها و مواد معدنی مختلفی می باشد که بدن ما بصورت روزمره به آن ها نیاز دارد. افرادی که قصد دارند لاغر شوند می توانند از توت فرنگی استفاده کنند چون خاصیت لاغر کنندگی دارد.

که سیستم عصبی شما را تقویت کند و با آرامش دادن به ذهن، از ایجاد استرس و بی خوابی جلوگیری کند.

میعاد شیمی(مهندس ارجمندی) 09122838574 09129628027 36617962

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *